Over Schep van Ginkel

over ons

Het bedrijf

Schep van Ginkel is in 1998 ontstaan uit een samenwerkingsverband van een tweetal regionale bedrijven die een lange historie hadden in de verswaren groothandel. Wij bieden een divers en uitgebreid assortiment van hoogwaardige verswaren & diepvries specialiteiten voor de speciaal- & cateringmarkt en landelijke opererende retail organisaties. Dankzij onze jarenlange ervaring in de Fresh Food zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een actieve en oplossingsgerichte verspartner. Onze klanten bevinden zich met name in het midden van Nederland.

Onze doelstelling

Onze doelstelling is om onze afnemers toekomstperspectief te blijven bieden met onderscheidende versconcepten. Deze concepten komen tot uiting in diverse private labels. Onder deze private labels bevinden zich producten die op ons verzoek zijn vervaardigd en waar, na een lange periode van keuring, een exclusiviteit op bedongen is.

Tot ons klantenbestand behoren gespecialiseerde cateraars/horeca, landelijk opererende retailbedrijven en de tot het hogere segment behorende ambachtelijke slagerijen, poeliers en delicatessen zaken.

Maatwerk in Logistiek

Voor het vervoer van onze goederen maken wij gebruik van een in eigen beheer gehouden wagenpark. Deze zijn vanzelfsprekend uitgerust volgens de laatste hedendaagse eisen op het gebied van voedselveiligheid.

Alle auto’s zijn voorzien van gescheiden koel- en diepvriescompartimenten. Onze recent aangeschafte auto is uitgerust met Solarkoeling (koeling op zonne-energie), waarbij duurzaamheid een belangrijke rol heeft gespeeld tot het maken van deze keuze.

Bedrijfsvideo

Op dit moment zijn wij druk bezig met het filmen van onze bedrijfsvideo. U vindt deze video zo snel mogelijk op deze pagina.

Video