Een betrouwbare groothandel vlees nodig?

Zoekt u een groothandel in vlees voor uw bedrijf? Dan is Schep van Ginkel de juiste keuze. Wij zijn een zeer veelzijdige distributeur van heerlijke kwaliteitsproducten. Als groothandel en leverancier van heerlijk vlees beschikken wij over een jarenlange ervaring. Wij leveren ambachtelijke producten. Zo kunt u bij ons terecht voor het allerbeste varkensvlees van Nederland, maar vindt u bij ons ook twee private labels: “De Bourgondiër” en “Schep van Ginkel Geselecteerd”. Deze merken bieden exclusieve producten die om ambachtelijke wijze bereid zijn. Wij bieden u smaak zoals deze bedoeld is.

Heerlijk vlees en andere ambachtelijke producten

Als veelzijdige groothandel en leverancier van heerlijk vlees en andere producten, beschikken wij over een zeer ruim aanbod. Dit zijn allemaal kwaliteitsproducten die met zorg bereid zijn. In ons assortiment vindt u onder meer:

  • Vleeswaren
  • Patés
  • Tapas
  • Traiteurartikelen,
  • Kruiden en sauzen

Groothandel vlees

Dit zijn maar een paar van de producten die wij kunnen leveren. Wilt u hierover graag wat meer weten? Neemt u dan gerust contact op.

Wij zijn van alle markten thuis

Als ervaren groothandel in vleeswaren, vlees en andere producten, beschikken wij over een ruim klantenbestand. Wij leveren aan klanten die werkzaam zijn in diverse branches. Als klantgericht bedrijf stellen wij voor elk bedrijf een uitgekiend assortiment samen. Als u een bestelling bij ons plaatst, dan stemmen wij deze dus geheel af op uw behoeften en eisen. Dit betekent niet alleen dat we uw bestelling geheel naar uw wensen bij u afleveren, maar wij doen die stap extra. Zo leveren wij uw bestelling vaak nog dezelfde dag of uiterlijk de volgende dag bij u.

Nog vragen voor onze groothandel vlees?

Wilt u producten bestellen bij onze groothandel in vleeswaren, kaas en vlees? Of zou u eerst wat meer informatie ontvangen? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken op: 030 – 244 82 30. Onze medewerkers staan voor u klaar om u verder te helpen. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@schepvanginkel.nl.. Onze medewerkers reageren dan zo spoedig mogelijk op uw bericht. Hoe kan onze groothandel in vlees u van dienst zijn?

Direct contact

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

[recaptcha]