Ons assortiment is samengesteld vanuit passie voor lekker eten en een Bourgondische levenswijze. Ook speelt het duurzaamheidsaspect en het streven naar gezonde voeding een belangrijke rol binnen onze assortimentssamenstelling.

Hierdoor is Schep van Ginkel de juiste partner van breed en diep assortiment van hoogwaardige ambachtelijke binnenlandse- & buitenlandse vleeswaren, patés, salades, binnenlandse- & buitenlandse kaas, kant & klare of halffabricaat traiteurspecialiteiten, bake off & zacht brood, mediterrane specialiteiten en diepvries producten. Het totale assortiment is opgebouwd vanuit tal van tailormade totaal – of deelconcepten die voor onze specifieke doelgroepen zijn ontwikkeld, binnen een aantal voor u geselecteerde private labels. Naast het enthousiaste team van medewerkers is onze servicegerichte verkoop binnen- en buitendienst u graag van dienst om tot een juiste assortimentsamenstelling te komen en u actief te blijven ondersteunen bij uw verkoop. Immers als uw bedrijf toekomst heeft hebben wij als Schep van Ginkel dat ook!

“De Bourgondiër”

Onder het private label “De Bourgondiër” leveren wij een totaalconcept van puur ambachtelijke vleeswaren en ovengebakken patés. De producten worden op ons verzoek en met onze visie ontwikkeld en gefabriceerd. Producten die dit label dragen zijn ambachtelijk bereid uit duurzame grondstoffen met een gereduceerd zoutpercentage en geen of een minimaal aandeel E-nummers. De niet natuurlijke geur-, kleur- en smaakstoffen bannen wij indien mogelijk totaal uit. Het private label “De Bourgondiër” is exclusief voor u als Schep van Ginkel cliënt en een waarborg om onderscheidend te kunnen zijn met de meest lekkere delicatessen in uw marktgebied.
De Bourgondier

Schep van Ginkel Geselecteerd

Het private label “Schep van Ginkel Geselecteerd” bestaat uit een totaal concept ambachtelijke toast salades, traiteursauzen, bake off & zacht brood. Criteria voor deze selectie zijn identiek aan het “De Bourgondiër” private label. Dit wil zeggen dat binnen dit private label louter ambachtelijke en duurzame producten te vinden zijn die uitblinken in een optimale smaakbeleving. Ook dit assortiment is exclusief verkrijgbaar bij Schep van Ginkel.
Schep van ginkel Geselecteerd

Puur

Schep van Ginkel draagt met trots het beeldmerk “Puur”. Dit beeldmerk staat voor een concept van salade specialiteiten samengesteld uit duurzame grondstoffen, geen tot minimaal gebruik van E nummers en een gereduceerd zout / suiker percentage. Kortom; een concept met de smaak van vroeger.
Beeldmerk PUUR

Van de HeydeHoeve

Voor de ambachtelijke slager die met varkensvlees weer specialist wil zijn bieden wij het “van de HeydeHoeve” varkensvlees concept. Schep van Ginkel is officieel dealer van het “van de HeydeHoeve” varkensvlees concept. In november 2012 werd dit varkensvlees door een zeer deskundige vakjury uitgeroepen tot het lekkerste varkensvlees van Nederlandse bodem. Als basis voor dit varkensvlees dient het sterke Duroc varken, enkel vrouwelijk dieren die zijn gevrijwaard van het gebruik van antibiotica.
Heydehove+

AMERICAN FLAVOUR BBQ SAUZEN

Homemade for Schep van Ginkel.Voor de Ambachtelijk Slager welke onderscheidend in de markt wil zijn met het BBQ concept.
Wij als Schep van Ginkel presenteren met trots ons speciaal ontwikkeld concept van uiterst smaakvolle BBQ sauzen. Dit complete concept is samengesteld uit met zorg geselecteerde smaakvariaties, voor de meest culinaire BBQ Masters.

Het American Flavour BBQ sauzen concept staat voor;

  • Onderscheidend in de markt en enkel te verkrijgen bij u als Schep van Ginkel afnemer.
  • De unieke robuuste glazen fles is een echte Eye Catcher en wordt met een natuurlijke kurk afgesloten, om het ambachtelijk karakter extra te benadrukken.
  • Op het sfeervolle etiket wordt duidelijk aangegeven, waarvoor de specifieke saus te gebruiken is.